Totaal therapie

Mijn visie op de behandeling van houding gerelateerde klachten
De meeste klachten ontstaan omdat fasciaketens van spanning en richting veranderen en zo invloed hebben op het functioneren van de spieren. De fascia is het omhulsel van de spier.

Om max resultaat te bereiken werk ik met een totaal concept. Een combinatie van myofasciale en podoposturale therapie

Beide therapieën werken in op de fasciaketens en vullen elkaar aan. Door het combineren van diepgaande manuele therapie en inlegzolen herstellen wij het evenwicht tussen de spierketens zodat deze terug normaal functioneren. Dit duurt ongeveer 6-8 weken.

totaal therapie

Specialisatie kaakgewricht

Kaakklachten komen vaak voor en hebben allerhande oorzaken zoals drukte, stress, fysieke problemen met de kaak, tandenknarsen of tanden klemmen,… Kaak- en kauwproblemen zijn op te lossen met gespecialiseerde therapie. Zonder behandeling kan een kaakprobleem hoofdpijn, tandpijn en terugkerende nekpijn veroorzaken.

Heeft u problemen met uw kaakgewricht?

Rugpijn & nekpijn

Rugpijn en nekklachten komen vaak voor. Soms herstellen ze spontaan maar vaak is behandeling nodig. Door gebruik van myofasciale therapie kan ik uw klachten verminderen en uw mobiliteit verhogen. Door dit te combineren met podoposturale therapie kunnen we voorkomen dat de overbelasting opnieuw optreedt. Hierdoor wordt uw probleem ook op langere termijn verholpen.

Heeft u rugpijn of nekklachten?

Myofasciale therapie